Τύποι Μαλλιών

Ποιά είναι τα χρώματα σας;

What colours suit your type?

 

1

Farbtyp Frühling 

Τύπος Άνοιξης

Επιδερμίδα: Το δέρμα είναι φωτεινό και καθαρό και έχει χρυσοκίτρινη ή ροδακινή απόχρωση. Πολλοί τύποι της άνοιξης κοκκινίζουν εύκολα, και έχουν φακίδες.

Χρώμα ματιών: Τα μάτια είναι ανοιχτόχρωμα από γαλάζιο σε πράσινο. Αρκετά συχνά, με χρυσές κηλίδες που ζωντανεύουν την ίριδα.

Χρώμα μαλλιών: Τα μαλλιά είναι ξανθά, συνήθως. Ωστόσο, ορισμένοι τύπου μπορεί να έχουν σκούρα ή κόκκινα μαλλιά.

Καταλληλα χρώματα μαλλιών για τον ανοιξιάτικο τυποΦύση βάζει μια χρυσή λάμψη στα μαλλία  στον τύπο της άνοιξης. Επομένως καλο θα ήταν να αποφύγει ο τυπος αυτος τους  σταχτί τόνους και να στραφεί στα ζεστά χρωματα. Ιδανικές επιλογές είναι το χρυσό ξανθό, μελί αποχρώσεις ανοιχτόχρωμες,χάλικινες αποχρώσεις και ζεστές κόκκινες αποχρωσεις.Τόνους καφετί όχι πολύ σκουρους είναι επίσης μια όμορφη λυση. 

 

2

 

 Farbtyp Sommer                                                                                                                 

Τύπος του Καλοκαιριού

Επιδερμίδα: Ο Καλοκαίρινος τύπος έχει τρυφερό δέρμα με ρόδινο-μωβ τόνους.

Χρώμα ματιών: Τα μάτια είναι μπλε, μπλε πράσινο, μπλε ή γκρι-πράσινο. Κάποιοι έχουν καστανά μάτια με ανταύγειες του μπλε, γκρι ή πράσινο.

Χρώμα μαλλιών: Το χρώμα των μαλλιών είναι ξανθό ή μελαχρινό. Το σταχτί χρώμα της βάσης μπορεί μερικές φορές να φαίνεται λίγο βαρετό.

Καταλληλα χρώματα μαλλιών για τον κσλοκσιρινό τύπο: ασημί χρυσό πλατίνα ξανθιές ανταυγειες που τονίζουν τα μαλλιά. Ένα ή δύο τόνους πιο σκούρες αναυγειες, δημιουργούν μια εικόνα πιο ζωντανή.

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να απόχρωση ή το χρώμα των μαλλιών σας, τέφρα ξανθιά, τέφρα καφέ ή πλατινένια ξανθιά είναι τα χρώματά σας. Κόκκινο χρώμα μαλλιών για τα είδη του καλοκαιριού πρέπει να έχει ένα γαλαζωπό χρώμα όπως το μοβ ή το Μπορντό. Μπορείτε shoulds Αποφύγετε το κόκκινο χρώμα των μαλλιών με μαόνι, χαλκό ή χρυσό ξανθό χροιά Επειδή τα χρώματα διατριβή θα προσθέσει χρόνια για να το πρόσωπό σας.

 

 

 3

 Farbtyp Herbst                                                                           

Φθινοπωρινός τυπος
 

Επιδερμίδα: Το χρώμα του δέρματος μπορεί να είναι αρκετά φωτεινό ακόμα και με ένα βαθύ τόνο χάλκινου. Σε κάθε περίπτωση, το δέρμα έχει κιτρινωπή, χρυσή απόχρωση. Το δέρμα του φθινοπώρου έχει συχνά κάποια φακίδες. Αυτό το είδος του δέρματος δεν είναι τόσο κοινό.Εμφανίζεται σε ανθρώπους που προέρχονται από την Αφρική, την Ασία ή την Νότια Ευρώπη.

Χρώμα ματιών: Το χρώμα των ματιών λάμπει σε όλες τις αποχρώσεις του πράσινου, του μπλε και του τυρκουάζ. Σε σπάνιες περιπτώσεις  βλέπετε ανοιχτόχρωμα γαλάζια μάτια.

Χρώμα μαλλιών: Τα μαλλιά μπορεί να είναι σκούρο καφέ με κοκκινωπές αποχρώσεις ή ανταυγειες σε κόκκινο, σε χάλκινο ή σε μαονί.

Χρώματα μαλλιών για τον τύπο του φθινοπώρου: Τονίστε το χρώμα των μαλλιών σας με ζεστά κόκκινα και χάλκινους τόνους. Όλα τα ζεστά καφέ χρώματα όπως το χρυσό καφέ, χρυσό ή χάλκινο καστανό είναι κολακευτικά. Αν θέλετε να τα ανοίξετε προτιμήστε ξανθά χρύσα και όχι σταχτί αποχρώσεις.


4


Farbtyp Winter                                                                           

Χρώματα για τον τύπο του Χειμώνα

Επιδερμίδα: Το δέρμα μπορεί να είναι πολύ φωτεινό. Μερικές φορές, μπορεί να παρατηρήσετε τα ελαφρά πρασινωπές αποχρώσεις των αιμοφόρων αγγείων. Σε κάθε περίπτωση, το δέρμα το χειμώνα δείχνει δροσερό .

Χρώμα ματιών: Το σκούρο καφέ, γκρι, πάγος-μπλε ή πράσινο χρώμα των ματιών κάνει έντονη αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών.

Χρώμα μαλλιών: Το φυσικό χρώμα των μαλλιών είναι μαύρο  ή σκούρα καστανό ή καστανόξανθο.

Χρώματα μαλλιών για τον τύπο Χειμώνα: Οι πλούσιες αποχρώσεις των μαλλιών του χειμώνα εκπέμπουν  ζεστασιά. Ως εκ τούτου,  η καλή ενυδάτωση τα κανει ακόμα πιο λαμπερά. . . Το Μελιτζάνι και το μαόνι τονίζει τα σκούρα μαλλιά.

Το ξάνοιγμα των μαλλιών οδηγεί συχνά σε δύσκολη κόκκινες αποχρώσεις, πράγμα το οποιο δεν ταιριάζει σε αυτόν τον τύπο. Προτιμήστε σταχτί και οχι χρυσές αποχρώσεις.