Τύποι Μαλλιών

Ποια είναι τα χρώματα σας;

 

 

Τύπος της Άνοιξης

Επιδερμίδα: Το δέρμα είναι φωτεινό και καθαρό και έχει χρυσοκίτρινη ή ροδακινή απόχρωση. Πολλοί τύποι της άνοιξης κοκκινίζουν εύκολα και έχουν φακίδες.


Χρώμα ματιών: Τα μάτια είναι ανοιχτόχρωμα από γαλάζιο σε πράσινο. Αρκετά συχνά, με χρυσές κηλίδες που ζωντανεύουν την ίριδα.


Χρώμα μαλλιών: Τα μαλλιά είναι ξανθά, συνήθως. Ωστόσο, ορισμένοι τύπου μπορεί να έχουν σκούρα ή κόκκινα μαλλιά.


Κατάλληλα χρώματα μαλλιών για τον ανοιξιάτικο τύπο: η Φύση βάζει μια χρυσή λάμψη στα μαλλιά  στον τύπο της άνοιξης. Επομένως καλό θα ήταν να αποφύγει ο τύπος αυτός τους  σταχτί τόνους και να στραφεί στα ζεστά χρώματα. Ιδανικές επιλογές είναι το χρυσό ξανθό, μελί αποχρώσεις ανοιχτόχρωμες, χάλικινες αποχρώσεις και ζεστές κόκκινες αποχρώσεις. Τόνους καφετί όχι πολύ σκούρους είναι επίσης μια όμορφη λύση. 

 

Τύπος του Καλοκαιριού

Επιδερμίδα: Ο Καλοκαιρινός τύπος έχει τρυφερό δέρμα με ρόδινο-μωβ τόνους.

Χρώμα ματιών: Τα μάτια είναι μπλε, μπλε πράσινο, μπλε ή γκρι-πράσινο. Κάποιοι έχουν καστανά μάτια με ανταύγειες του μπλε, γκρι ή πράσινο.

Χρώμα μαλλιών: Το χρώμα των μαλλιών είναι ξανθό ή μελαχρινό. Το σταχτί χρώμα της βάσης μπορεί μερικές φορές να φαίνεται λίγο βαρετό.

Καταλληλα χρώματα μαλλιών για τον καλοκαιρινό τύπο: ασημί, χρυσό πλατίνα, ξανθιές ανταύγειες που τονίζουν τα μαλλιά. Ένα ή δύο τόνους πιο σκούρες ανταύγειες, δημιουργούν μια εικόνα πιο ζωντανή.

Σε περίπτωση που αποφασίσετε μια απόχρωση για το χρώμα των μαλλιών σας, τέφρα ξανθιά, τέφρα καφέ ή πλατινένια ξανθιά είναι τα χρώματά σας. Κόκκινο χρώμα μαλλιών για τα είδη του καλοκαιριού πρέπει να έχει ένα γαλαζωπό χρώμα όπως το μωβ ή το μπορντώ. Μπορείτε να αποφύγετε το κόκκινο χρώμα των μαλλιών με μαόνι, χαλκό ή χρυσή ξανθιά χροιά.

                                                                                           

 

Τύπος του Φθινοπώρου

Επιδερμίδα: Το χρώμα του δέρματος μπορεί να είναι αρκετά φωτεινό ακόμα και με ένα βαθύ τόνο χάλκινου. Σε κάθε περίπτωση, το δέρμα έχει κιτρινωπή, χρυσή απόχρωση. Το δέρμα του φθινοπώρου έχει συχνά κάποια φακίδες. Αυτό το είδος του δέρματος δεν είναι τόσο κοινό. Εμφανίζεται σε ανθρώπους που προέρχονται από την Αφρική, την Ασία ή την Νότια Ευρώπη.

Χρώμα ματιών: Το χρώμα των ματιών λάμπει σε όλες τις αποχρώσεις του πράσινου, του μπλε και του τυρκουάζ. Σε σπάνιες περιπτώσεις  βλέπετε ανοιχτόχρωμα γαλάζια μάτια.

Χρώμα μαλλιών: Τα μαλλιά μπορεί να είναι σκούρο καφέ με κοκκινωπές αποχρώσεις ή ανταύγειες σε κόκκινο, σε χάλκινο ή σε μαονί.

Χρώματα μαλλιών για τον τύπο του φθινοπώρου: Τονίστε το χρώμα των μαλλιών σας με ζεστά κόκκινα και χάλκινους τόνους. Όλα τα ζεστά καφέ χρώματα όπως το χρυσό καφέ, χρυσό ή χάλκινο καστανό είναι κολακευτικά. Αν θέλετε να τα ανοίξετε προτιμήστε ξανθά χρυσά και όχι σταχτί αποχρώσεις.
                                                     

 

Τύπος του Χειμώνα

Επιδερμίδα: Το δέρμα μπορεί να είναι πολύ φωτεινό. Μερικές φορές, μπορεί να παρατηρήσετε ελαφρά πρασινωπές αποχρώσεις των αιμοφόρων αγγείων. Σε κάθε περίπτωση, το δέρμα το Χειμώνα δείχνει δροσερό.
 

Χρώμα ματιών: Το σκούρο καφέ, γκρι, πάγος-μπλε ή πράσινο χρώμα των ματιών κάνει έντονη αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών.


Χρώμα μαλλιών: Το φυσικό χρώμα των μαλλιών είναι μαύρο  ή σκούρο καστανό ή καστανόξανθο.


Χρώματα μαλλιών για τον τύπο Χειμώνα: Οι πλούσιες αποχρώσεις των μαλλιών του χειμώνα εκπέμπουν  ζεστασιά. Ως εκ τούτου,  η καλή ενυδάτωση τα κάνει ακόμα πιο λαμπερά. Το Μελιτζανί και το μαόνι τονίζει τα σκούρα μαλλιά.

Το ξάνοιγμα των μαλλιών οδηγεί συχνά σε δύσκολες κόκκινες αποχρώσεις, πράγμα το οποίο δεν ταιριάζει σε αυτόν τον τύπο. Προτιμήστε σταχτί κι όχι χρυσές αποχρώσεις.
                                                                           

SHARE
    Blogger Comment
    Facebook Comment